Μαζικό κάλεσμα στην οικογένεια της Γυμναστικής: «Ελάτε όλοι στο 2ο “Horizon Cup”, γίνετε μέρος της επιτυχίας του» (videos)


Μαζικό κάλεσμα στην οικογένεια της Γυμναστικής: «Ελάτε όλοι στο 2ο “Horizon Cup”, γίνετε μέρος της επιτυχίας του» (videos)

Προσωπικό κάλεσμα σε όλα τα σωματεία που καλλιεργούν τη Γυμναστική στη Βόρεια Ελλάδα, στους μικρούς αθλητές τους, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους, απεύθυνε ενόψει του 2ου διεθνούς διασυλλογικού τουρνουά ενόργανης γυμναστικής “Horizon Cup” ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, μαζί με τον Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησαν στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ».

Για τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την ατμόσφαιρα μίας διοργάνωσης διεθνών προδιαγραφών, με 200 αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες να δίνουν ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10 Νοεμβρίου) στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο και ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής Χρήστος Ψαθάς, στην συνέντευξή του στην εκπομπή «Αθλητικό Ιδεώδες», στο ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε την συνέντευξη του προέδρου της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη και του Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη στην ΕΡΤ3:

Δείτε την συνέντευξη του προέδρου της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστου Ψαθά στο ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας: