Προκήρυξη 3ου Διεθνούς Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “Horizon Cup”


Προκήρυξη 3ου Διεθνούς Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “Horizon Cup”

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), έχει την χαρά να προσκαλέσει τους αθλητικούς συλλόγους γυμναστικής να συμμετάσχουν στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων “Horizon Cup”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 3ο “Horizon Cup” έχουν αγόρια γεννημένα μεταξύ 2006 και 2010, καθώς και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2008 και 2011.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2022, μέσα από τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: https://www.horizon-cup.gr/?page_id=98
(Μετά την συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος – προεγγραφής και αφού το αίτημά σας εγκριθεί, θα λάβετε email που θα περιέχει Όνομα Χρήστη και Password. Με τα στοιχεία αυτά θα μπορέσετε να προχωρήσετε κατόπιν στην Προσωρινή Δήλωση Συμμετοχής και σε όλα τα επόμενα βήματα)

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στο https://www.horizon-cup.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 3Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ “HORIZON CUP”