Δηλώστε εθελοντής στο 3ο “Horizon Cup” και ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία


Δηλώστε εθελοντής στο 3ο “Horizon Cup” και ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία

Το 3ο “Horizon Cup”, ο μοναδικός διεθνής διασυλλογικός αγώνας ενόργανης γυμναστικής στην Ελλάδα, σας καλεί να μπείτε στην ομάδα του δηλώνοντας συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού της φετινής διοργάνωσης, η οποία θα φιλοξενηθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022 στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση ως εθελοντές, χρειάζεται απλώς να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (https://www.horizon-cup.gr/?page_id=535), που είναι αναρτημένη στον επίσημο δικτυακό τόπο horizon-cup.gr. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2022.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Εθελοντισμού της διοργάνωσης, Εύη Παστιρματζή (email: evipastirmatzi@gmail.com).

Η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει για άλλη μια χρονιά κάλεσμα σε όλους -και ιδιαίτερα στα μέλη της οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής- ώστε να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού των αγώνων και να συνεισφέρουν στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης.

Σε όλους τους εθελοντές του “Horizon Cup” θα χορηγηθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και επίσημη βεβαίωση εθελοντικής συμμετοχής.

Το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων “Horizon Cup” διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.).