Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 4ου Horizon Cup (video)


Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 4ου Horizon Cup (video)

Με την επίσημη προπόνηση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο της αίθουσας «Ιωάννης Μελισσανίδης» και με την Τεχνική Σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι αρχηγοί των αποστολών, κορυφώθηκαν οι ετοιμασίες για το 4ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων Horizon Cup, που φέρνει αυτό το Σαββατοκύριακο (11-12 Νοεμβρίου) στη Θεσσαλονίκη 160 αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες.

Στην Τεχνική Σύσκεψη τις αποστολές καλωσόρισε εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής της διοργάνωσης Αβραάμ Σαπρανίδης, ενώ στην συνέχεια ο Διευθυντής Αγώνων Δημήτρης Καραμπουρνιώτης αναφέρθηκε στα επιμέρους στοιχεία του 4ου Horizon Cup.

Παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κώστας Πανταζής, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Κελεσίδης, καθώς και οι εκπρόσωποι των Ελλήνων κριτών της ενόργανης γυμναστικής ανδρών και γυναικών, Λευτέρης Μπουτάκης και Φωτεινή Μέλλου, αντίστοιχα.

Παράλληλα, οι Ολυμπιονίκες Ιωάννης Μελισσανίδης και Βασίλης Τσολακίδης απεύθυναν μέσα από την κάμερα της ΕΡΤ3 κάλεσμα στους φιλάθλους για να γεμίσουν τις εξέδρες και να χειροκροτήσουν τους ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Horizon Cup θα ξεκινά από τις 09:00 το πρωί και θα διαρκεί έως αργά το απόγευμα και για τις δύο ημέρες, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό.

VIDEO: Δείτε το «ζωντανό» ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 από τη Μίκρα, με τις συνεντεύξεις των Ιωάννη Μελισσανίδη και Βασίλη Τσολακίδη: