Σε λειτουργία ο ιστότοπος του “Horizon Cup” – Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τη διοργάνωση


Σε λειτουργία ο ιστότοπος του “Horizon Cup” – Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τη διοργάνωση

Υψηλό οργανωτικό επίπεδο και άριστη υποστήριξη των αποστολών σε όλους τους τομείς υπόσχεται το 1ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων – κορασίδων “Horizon Cup”, που θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Οι προεγγραφές για τη διοργάνωση έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από τον επίσημο ιστότοπο www.horizon-cup.gr, ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία και θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους συλλόγους ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών, από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο (προεγγραφή, αριθμητική δήλωση συμμετοχής, ονομαστική δήλωση συμμετοχής, φόρμα διαμονής, φόρμα μετακίνησης αποστολών, κ.λπ.), ενδεικτικό της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επιπλέον, το “Horizon Cup” θα περιλαμβάνει στις δράσεις του ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, οι λεπτομέρειες του οποίου θα παρουσιαστούν προσεχώς, με την προσδοκία ότι θα αποτελέσει κάτι μεγαλύτερο και ευρύτερο από μία αθλητική εκδήλωση.

«Επιθυμία μας είναι να αποτελέσει το ‘Horizon Cup’ έναν πρωτοποριακό αγώνα, πολύ μεγαλύτερο από ένα διασυλλογικό τουρνουά παίδων – κορασίδων. Με την οργανωτική φροντίδα της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και με την υποστήριξη της Ε.Γ.Ο. ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, που θα δικαιώσει όσους έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία», δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Δημήτρης Γιαννουλίδης, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους:

«Περιμένουμε να έχουμε κοντά μας ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από ξένες χώρες, σ’ αυτή τη γιορτή της ενόργανης γυμναστικής, που είναι φτιαγμένη ειδικά για τους αυριανούς πρωταθλητές».

Το “Horizon Cup” απευθύνεται σε αθλητές γεννημένους μεταξύ 2004 και 2006, καθώς και σε αθλήτριες γεννημένες μεταξύ 2005 και 2007, αποτελώντας τη μοναδική διεθνή διασυλλογική διοργάνωση ενόργανης στη χώρα μας για τη φετινή χρονιά. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Την οργανωτική ευθύνη θα έχει η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., με την αρωγή της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.