Διάκριση για το “Horizon Cup” στα βραβεία “Sports Marketing Awards 2019”


Διάκριση για το “Horizon Cup” στα βραβεία “Sports Marketing Awards 2019”

Μία ξεχωριστή διάκριση, που αντανακλά στην ελληνική γυμναστική συνολικά, κατέκτησε το διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης “Horizon Cup”, το οποίο βραβεύθηκε ως μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην ετήσια τελετή απονομής των επάθλων “Sports Marketing Awards 2019”.

Η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των φορέων και των διοργανώσεων που προωθούν το αθλητικό μάρκετινγκ στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία από την “Boussias Communications” στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο “Gazarte”, εκεί όπου από πλευράς διοργανωτών του “Horizon Cup” παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς και η γενική γραμματέας Αλεξάνδρα Κακαντώνη, ενώ την συνδιοργανώτρια Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Θανάσης Σταθόπουλος.

Στην τελετή απονομής, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή, βραβεύθηκαν τα έργα που διακρίθηκαν, από την 31μελή κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από διάσημους αθλητές, εκπροσώπους Ομοσπονδιών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και αθλητικούς συλλόγους, Sports Marketing specialists και καταξιωμένους δημοσιογράφους. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος απένειμε τα τιμητικά βραβεία, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο οποίος συνεχάρη προσωπικά τον κ. Ψαθά για το “Horizon Cup”, που αναδείχθηκε μέσα στις τρεις καλύτερες διοργανώσεις στην κατηγορία “Best Sports Events – Ατομικά Αθλήματα” των “Sports Marketing Awards 2019”.

Η συγκεκριμένη αναγνώριση, μετά από την πρώτη κιόλας χρονιά υλοποίησης της νέας αυτής προσπάθειας, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει του φετινού, 2ου διεθνούς διασυλλογικού τουρνουά ενόργανης “Horizon Cup”, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και υψηλότερο επίπεδο αθλητών και αθλητριών, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τους ταλαντούχους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών.

Το 2ο “Horizon Cup” διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή αθλητών γεννημένων μεταξύ 2003 και 2007 και αθλητριών γεννημένων μεταξύ 2005 και 2008.